Pane ženská

Pane ženská

Anotace: -

vracíš se domů, s igelitkou plnou špinavého prádla
hodíš ho na zem poblíž pračky
a vlastně ani nečekáš, že přiběhne a začne uklízet.
To je pane ženská!
Ona má ty nervy koukat na tu igelitku,
a nepochybně ví, že ji čeká práce. Zase- prát, žehlit,..
Ale to jsi po ní nikdy nechtěl.
A ani nebudeš.
Stačí ti, že víš, že když přijdeš domů,
můžeš ji čekat s náručí dokořán.
Ale nikdy na tom samém místě.
Autor desela, 06.08.2009
Přečteno 244x
Tipy 13
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Ori Eremos, angelicek, Bíša, Psavec, Mbonita, 6thSun, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí