Weůůů

Weůůů

Anotace: xxx

Nejlepší kamarád ten sílu má,
Když jsi smutný rád, vždycky se ptá,
Pomůže, poradí, tohle ti dá,
Co je tvůj problém a kam půjdeš dál.

Já jsem tak rád, že ji mám,
Už nikdy nechci být pouze sám.

Jsi pro mě hodně a sama to víš,
Ať už jsem nahoře nebo jsem níž.

Děkuju za tebe a co napsat dál?
Vždyť by se každý pouze znova smál.
Autor Breg, 08.08.2009
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: Tacca, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí