Zásadní otázka člověka, celého lidstva a existence

Zásadní otázka člověka, celého lidstva a existence

Anotace: Již brzy ve Vašich kinech.

Sbírka: Zodpovězené otázky lidstva

Bez okolků na vás vybafnu
otázku, co tíží moje srdce,
protože nesnáším dlouhé odklady
tak to prostě vyhrknu jasně a prudce.
A nebudu se s tím mazlit,
tak jak to někteří dělají,
když nemají o čem psát
a v omáčce se babrají.
Otázku vystřelím tak rychle,
že její dopad nebude jemný.
Zasáhne jako mor. Tak tedy:
"Co kdyby byl sníh černý?"
Autor mozec, 15.08.2009
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: malá slečna, UCET KE ZRUSENI, Unyle Pěl, Zefi, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí