Kapka živé vody

Kapka živé vody

Anotace: ..zachraňte život....ať už kohokoli...

Viděla jsem západ slunce,
v očích umírajícího srnce.
Vedle zvadlé byly květy,
jak dva různé temné světy.

Hlavu svou k zemi sklání,
vidím bolest, zklamání,
a jeho oči se mne ptají,
proč lidé soucit neznají.

Když z rány čerstvá tekla krev
a bylo ticho, žádný řev.
Když vítr pomalu se zvedal
a můj hlas, odpověď mu nedal.

Jen usedla jsem vedle tiše,
a na ránu, co měl v břiše,
položila lesní plody
a polila kapkou živé vody.
Autor Jean89, 24.08.2009
Přečteno 296x
Tipy 12
Poslední tipující: Kapka, J's .., Mbonita, Bíša, labuť, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky zpracované téma.

24.08.2009 19:13:00 | labuť

na kapku živé vody ...ST: Pěkné.

24.08.2009 18:33:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí