Dítě dospělý dítě dospělý

Dítě dospělý dítě dospělý

Anotace: ..

Oheň vášní
úsměv zvláštní
Jeden druhý
láska si hraje

---

Maminko, tatínku
na houpacím koníku
obletím
celý snový svět

---

Jsem na pochybách
kam patřím
tenký led
větřím

Temně rudá
Diskotéka
Jsem tak krásně mladá
Hochu jdeme na panáka

---

Maminko jasně že donesu
krásné vysvědčení
Tatínku jasně že pro mě
nikde lepší chlapík není

---

Dítě
Dospělý
Dítě
Dospělý

---

Noc a
střídání milenců
Ženská moc
a laskání zájemců

---
Taková hodná holka
Díky, díky všem!
Zamotaná jako rolka
Milý výraz- a co v něm?

Kdy konečě přestanu
tolik tváří mít
Kdy konečně budu tím
jen čím já chci být?
Autor Thesssinka, 24.08.2009
Přečteno 230x
Tipy 11
Poslední tipující: sveřep, subrtka, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Kapka, PrinceznaHeliovýchbalonků, Chancer, Maro Deives
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen dočkej času :-)

25.08.2009 11:07:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí