Brebentění o lidskostech

Brebentění o lidskostech

Anotace: ...

Ach
tenhle pocit samoty
nejistoty ze zítřku
Strachem vyspané kalhoty
myšlenky co nemaj výšku

Co když z toho nikdy nevyrostu?
Ale ne- buď tvrdá a odhodlaná
Prostě zjeví se druhá strana listu
a trpká chvilka bude překonaná

Neustálá chuť bojovat
A dobýt svět, ne-li vesmír
Já zranitelná chci se rvát
(no asi hlavně pro svůj mír)

Láska
Žije někdo něčím jiným snad?
Tohle stále v mysli mám
Dá se nežárlit a milovat?
Nejistotu dobře znám

Z exploze lásky
stejně mi zbyde
jen pár neharmonických písní v srdci
a pár chvil opuštěnosti někde.......

A tahle neutuchající chvilka

Rozpustila jsem mysl
a pak zas zmrazila zpět
Nevím jak dál ani přesto
Co semnou dál?, zítra teď?
Autor Thesssinka, 24.08.2009
Přečteno 225x
Tipy 11
Poslední tipující: sveřep, kikis, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, Chancer, Kapka, PrinceznaHeliovýchbalonků
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrý, ale ST dávám kvůli poslední sloce. to je snad samostatná báseň...

25.11.2009 14:43:00 | sveřep

Nevim, jaký bude ráno, je tisíc věcí na moji hlavu vypsaná odměna a já plavu v tom ale to mě přece dovedlo až sem...

25.08.2009 17:36:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí