Duša (The Soul)

Duša (The Soul)

Anotace: Niekto predsa musí vedieť, kto som.. Ale kto? (Who is that somebody who knows who I am?)

Sbírka: Duša raja (The Soul of Eden)

.

Ane Brun - To let myself go
http://www.youtube.com/watch?v=jY8-YzW2pUo&feature=related

*

Svet pred mnohými rokmi
Bol ešte celkom čierny
A duša tvoja
V tieni
Ľudia vedľa seba osamelí
Neúplne celí
A ja
Len tak kdesi
Na polceste k cieli
S vierou v srdci
Čo zostala vo mne jediná
Čo jediná sa nikdy nezmenila

A svet pred mnohými rokmi
Pustý, krutý
Dočista čierny
Žil v tom čase
Len vďaka veriacim dušiam
Nezničiteľným

(Ako sú tie dve naše)

*

The world - whole
Many years before
Was truly dark
And your soul
Into shadows
You tried it well hide
Now people are
Next to each other alone
Together only a half
And the soul of mine
Just somewhere so
In the middle to reach my goal
Me, in heart with faith
Which nearby always stays
Which has never changed..

The whole world
Many years before
Deserted, cruel
Of dark full
Lived that time
Only thanks to believing souls
Unbreakable

(Like those mine and yours)

.
Autor lennerka, 27.08.2009
Přečteno 282x
Tipy 11
Poslední tipující: její alter ego, enigman, Actafool, Bíša, Giginka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty...

28.08.2009 07:46:00 | enigman

:-)

27.08.2009 21:35:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí