Můj svět

Můj svět

Anotace: A v něm je vše.

Sbírka: Duša raja (The Soul of Eden)

.

Smolaři - Dál cesty vedou
http://www.youtube.com/watch?v=Gj0JC_J2KO0

*

Viděl jsem svět, na jeho konci je duha
Jenž přes okraj přetéká
Viděl jsem svět, potkal jsem lidi co bodaj
Ve dravce mění se z člověka

Viděl jsem svět
Zatoužil žíti v něm hned
A že to není jen med
Dávno vím

Ten celý svět
Co někdy voní jak květ
Jindy zas studí jak led
Smiř se s tím

Já viděl jsem svět, v něm občas spánek ti krade
Myšlenka na věčnost
Já viděl jsem svět, v němž každý pro sebe hrabe
A i když má vše - ještě pořád nemá dost

Já viděl jsem svět, kde však štěstí se taky
Někdy připlete do cesty
Já viděl jsem svět, kde ještě věří se na zázraky
A střepy nevěští neštěstí

Viděl jsem svět
Celý mně uchvátil hned
Okouzlil city jak med
Chutí svou

Ten celý svět
Co zdá se křehký jak květ
Bez tebe studí jak led
Tak buď mou

Já viděl jsem svět, smál jsem se s lidmi co hřejí
Více než tisíc hvězd
Viděl jsem svět a cítil v duši to chvění
A v srdci lásku, co nelze si vymyslet

*
Autor lennerka, 27.08.2009
Přečteno 354x
Tipy 18
Poslední tipující: Sweet KiWi, blue, Mbonita, Kapka, její alter ego, enigman, Actafool, jedam, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někomu nejde neuvěřit
i kdbys řekl, že jsi žena
uvěřím ti

něco nejde nesdělit
a ramena zůstávají obnažená
...a padají z nich pusté rýmy

30.08.2009 00:23:00 | blue

Nádherný text, každý řádek mne proteplil.

30.08.2009 00:17:00 | Špáďa

... st.

28.08.2009 11:36:00 | Kapka

to je celej on...svět...

28.08.2009 07:44:00 | enigman

krásný!!;-)

28.08.2009 00:37:00 | Actafool

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí