Alkohol

Alkohol

Anotace: Bez

Zámožný princezny

na táckách od piva,

zmožený duše alkoholem.

Další půllitr

princi můj podej mi,

ať nejsem sama ať jsme tu dva.

Alkoholové opojení

přes noc zůstane,

ráno ještě je a trochu není,

ne nedávej mi svá ústa , ne!

Jestli ti rozumím

jistá si nejsem,

nech to být

neřeš to,

všechno mi dej sem.

Od tebe odcházím,

zítra tě neznám,

litovat budu...

koho to zajímá...

lítost zahodím někam do mlází,

napíšu si tě na ten svůj seznam,

život můj svobodný pozbývá nudu,

jen občas ji sám pojímá,

jeden křídla zlomil mi úplně

a já se teď mstím

ostatním....
Autor rawena, 31.08.2009
Přečteno 241x
Tipy 5
Poslední tipující: Sleepwalker, WAYWARD, Zpátky, Churry, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak zakaž konzumaci.. :) A bude něco jiného..

04.09.2009 21:58:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí