...........

...........

/


V plamenech sežehnutý pocit radostí
tančící stíny po stěnách ve zlosti
na dlaních cesty stromů života
bez květoucích vzpomínek plynoucích za léta
soumrakem přikryté tváře němoty
ničící objetí vlnami přílivu
rozmazané obrazy z olejových slz
podpisy zasetých citů na stráních
linoucí vůně spletených bodláků
stopy ve zkamenělém srdci
upadené oči v zapomnění
stažené splíny před cestou sněním
pod svitem lamp denním bděním
uvadlá křídla nevinnosti mění se
v touhy bez milosti
zpraskaná slova z terakotových úst
promrhaný čas z kronik důkazů
vytrhané listy z podzimních květů jasmínu
a smočené rty bez citů ve vínu

...

stopené úsměvy za vlastní vinu

...

neutichají
Autor padající do neznáma, 03.09.2009
Přečteno 281x
Tipy 11
Poslední tipující: zelená víla, PrinceznaHeliovýchbalonků, Lenullinka, enigman, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, zlomený a nanicovatý -__-
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí