Motýlek

Motýlek

Anotace: Kdo ví, co znamená žít?

Na louce barevné
Motýlek sličný,
Brouzdá se rosou,
Křídla vodě si máchá
A diví se,
Proč vzlétnout nemůže.

Motýlku, počkej na slunko,
Vysuší vlhkost s tvých křídel!
Pak budeš zase létat,
Nektar sosat a pyl sbírat!

Někdy si i já připadám
Jako motýl s vlhkými křídly.
Můžu si však dovolit čekat na slunce?
Autor Okřídlená Lištička, 20.09.2009
Přečteno 272x
Tipy 6
Poslední tipující: Mrtvý květ, sinoraLee, F.i.L, Fenceless
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Však přišla malá veverka,
spatřila mě u tůně.
Na má křídla tlapky kladla,
otřela mě dp sůše :-)

06.02.2010 16:14:00 | Mrtvý květ

nic než čekat asi nezbývá...snad jen vyjít ze stínu.

04.12.2009 21:02:00 | F.i.L

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí