The Lake Of Sorrow

The Lake Of Sorrow

Anotace: Kvůli jednomu večeru jest smutná...prosím, to ne :-)

THE LAKE OF SORROW
--------------------------------------------------------

Když smutníš, já taky
Nevzdám se Tě, radostný můj potůčku
Nad zemí plují těžké mraky
Píšu si smutnou báseň do bločku.

Jezerní vílo, buď přece plna radosti
Až zasvítá, den přivítáme spolu
Chytíš mě do té radostné pasti
Budu padat stále dolů a dolů.

Má hladino, zčeř se, zčeř
Pohlaď smutnou vodu, ať jest veselá
A ona bude, to mi věř!
Bude úplně a žádné docela!

Čirý víre, odvlň to smutku jezero
Mojí vílu veselou mi odkryj
Budu její hrdina Zorro
Vodu hvězdami, měsíci, už pokryj.

A slib mi, že večer co večer tady bude
Jen z jezera výstup ona hledá
Hledá cestu ven, toť radost jest a vůle
Nic z pláče už mi nedá.

Měsíci, vymysli si ke hvězdám schody
Nebo alespoň k ní, kde přebývá
Místo hvězd jen svítivé jsou body
A on její radost pomalu dobývá.

A až potkám vítr, řeknu mu tu zprávu
Že už jsi veselá, vílo moje rozmilá
Zmizím v tom bludišti, zmizím snad v davu
Jsi chytrá, veselá, hravá a milá.
Autor Zasněný básník, 29.09.2009
Přečteno 271x
Tipy 11
Poslední tipující: Adie.80, Henrietta, Házté, Radek.oslov.Šafárik, Dev_LATea_princess, Romana Šamanka Ladyloba, Danik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednoznačně nádherná...samozřejmě jako všechny ostatní od tebe :)

30.09.2009 07:01:00 | Danik

Nesmutni, jinak tě zatknu.

29.09.2009 21:38:00 | Policie ČR

Nesmutni, jinak tě zatknu.

29.09.2009 21:38:00 | Policie ČR

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí