moznostivolby se nepovedly

moznostivolby se nepovedly

Anotace: blaznum.diky jim

bez rozhodovacich schopnosti
zblaznena do vlocek snehu
a s nostalgii v ocich
kazdej si zijem
ten svuj svet

minulost je s nama
naporad.

vsechno co delame jenase vec
jen ty rozhodnuti
ty sou spatny
letime zase pryc
jinam
presto porad na stejny misto

potrebujes se dotknout dna?..

jednou se nezvednes
zatim dobry
ale pamatuj na to
cim to vsechno muze skoncit.

ýíýčíáěšžáí
áížěšýžřýžě+ášéšřýščž+řýžýšž
Autor už ne pernikova princezna, 02.10.2009
Přečteno 425x
Tipy 23
Poslední tipující: barking bitch, Judita, whiolet, Sukuba, Albertinka, Nola77, Bíša, její alter ego, Psavec, micátko, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Konec se blíží,
s každým tvým nádechem...
A přesto,
jsi silnější než kdy dřív..

02.02.2010 14:10:00 | whiolet

..nikdo nechce, aby ses vracela...jen ten hlas ve Tvé hlavě...

03.10.2009 08:18:00 | Simísek

Hmm..

02.10.2009 19:19:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí