Očekávání

Očekávání

Anotace: Hm, asi takhle

______________Bum_______

Tak už jsem se možná
možná i smířila
ač se to prý k věku mému nesluší
..že nejsem princezna kouzelná


Ono to i trochu zamrzí
že tu vždycky bude někdo
chytřejší
krásnější
šikovnější
... nejsem a nebudu hvězda všech ryzí

Jak já se mám tady najít
když jsem stále neklidná
když se bojím z místa pohnout
..konverzovat chci- ne stroze zdravit..


Ukláním se obecenstvu
očekávám obdiv, respekt
ale co když aplaus mě nečeká?
... v slzách doma plavat budu

Prostě tím vším jen chci říct
jak se pro mě všechno mění
jak víc ztrácím než vyhraji
.. že došla jsem na zrádný list

mé upovídané knihy
.. o životě naivní
dospivající dívky, hihi
zhrzené pochopením životním

/a neschopné napsat způsobilé rýmy/

___________Buch_________
Autor Thesssinka, 02.10.2009
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: sveřep, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No forma ti trochu ulítává, ale to se poddá

25.11.2009 14:36:00 | sveřep

nepodceňuj se --- lehce se to řekne

02.10.2009 15:51:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí