Vysaj mě

Vysaj mě

Anotace: Svědci mrtvých přání..

Sbírka: 2009 Bláznivý snílek

Vysaj mě a odhoď na chladnou zem,
pošeptám slova plná splínu.
Je to snad skutečnost či špatný sen?
K duši si připoutám krvavou vinu.

Polkni poslední doušek tekutiny rudé,
a řekni mi, co jsem sakra zač?
Slyšíš ještě bije - na city srdce chudé,
jsem snad troska nebo ještě rváč?

Potřísni mou krví - svůj bílý šat,
obrazce harmonie vykreslím ti dlaní.
Jsi můj chrabrý rytíř či bláhový kat?
Z očích kutálí se svědci slaní..
Autor Satha, 03.10.2009
Přečteno 356x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Zefi, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některé tvé básně nezapřou inspiraci v BDSM.

12.10.2009 12:08:00 | CORONATION

moc pěkné má to oslinou hlubku

05.10.2009 15:33:00 | Ikarinion

...je to fajn,ale něco?mi tam chybí

03.10.2009 21:35:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí