MOTÝL KDYŽ STŮNĚ

MOTÝL KDYŽ STŮNĚ

Anotace: (stručný popis, max. 255 znaků, zbývá ?)

* motýlek znavený do květů upadá *

* o teple , sluníčku nechá si zdát *

* podzim když sychravý z léta se přikrádá *

* nektar že voňavý zas bude sát *

* do dlaní vzal bych jej dechem ho hřál *

* o lukách vyprávěl co věčně kvetou *

* pohladil po křídlech něžně je pofoukal *

* do spaní šeptal mu tichounce větou *
;
´´´ odpočívej motýlečku
´´´ ať mnoho sil na lásku
´´´ pro ty co máš rád
Autor Báček, 04.10.2009
Přečteno 279x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, Psavec, hašlerka, takova, Agniezka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

něha cit láska naděje dobro tak to na mě působí.

05.10.2009 15:25:00 | Ikarinion

něha v každém znaku!

04.10.2009 19:00:00 | hašlerka

moc krásné..moc..:o)

04.10.2009 15:52:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí