Pocitová

Pocitová

Anotace: ...

Prstem vrť, rozproudi mé řečiště.
Vrť a vrť a neudělej chybu.
Tvrď mou tvrz, budu oběť tvého vlivu!
Drť mě,drť a nenech mi nic na příště!
Autor Žralok, 14.10.2009
Přečteno 282x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, Zefi, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí