Kdopak by se lásky bál?

Kdopak by se lásky bál?

Anotace: Ano Druhá část :D

Toužila jsem míti klid
a lásko k tobě ne-li běžet
aspoň k tobě mile přijít

Má to ovšem malý háček:

Nemohl bys všechno "to"
z jiný strany slyšet
Vyzradit to všem krom tebe
Špatný postup, klišé!!!

Je tohleto všeho konec?
Znáš co cítím- nic neděláš
že nemůžeš semnout jít
a nikdy mi nezavoláš!!

Možná že se trochu bojíš
možná sem to pokazila

Vždyť ty hvězdo, všem se líbíš
tak co sem sakra čekala..

Ano, ano
živoření podléhám
však nepoprvé se utrápím
kdybys chtěl tak zachráníš to
tomu však neuvěřím..

Život je těžkej, no
pokračujem, jdeme dál
křivo, dlouze, krátce, rovno
kdopak by se lásky bál..

Dobře, v tento moment nevěřím
našemu vztahu nevztahu
ale to ti teda jistě slíbím
ZE SRDCE TĚ VYTÁHNU!!!

Musím.
Zarytě.
Dost hbitě.
Proklatě.
.
.
.
.
.
.
.
Jenže stále miluju tě..
Autor Thesssinka, 22.10.2009
Přečteno 233x
Tipy 8
Poslední tipující: Isquieasuus, sveřep, Chancer, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hele talent :)

25.11.2009 14:29:00 | sveřep

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí