Superhvězda

Superhvězda

Anotace: vnicopoco

Nemocná hvězdo rádií, chci se nakazit
Když budeš chtít, můžu tě uctívat
Propadáš na dno médií, chci tě vylovit
Musím tě mít, nechci začínat
Pohaslá hvězdo století, ruce zapálit
Můžeme zas žít, klidně i vylízat
V krvavém objetí, oběti zatajit
Budeme hnít, můžem pohřbívat

Chci se odvrátit na tebe obrátit
Slyšíš přání modlitby lháři
Chci se otočit možná usmířit
Bojíš se ztráty obdivy září

Pane superhvězdo rádií, nech mě být
Z tebe chce se blít, budu se posmívat
Pane superbože médií, byl a si zlý
Nemůžeš už žít, neznají tě vypadni pryč
Autor P.P.S., 03.11.2009
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí