Dešťová vzpomínka

Dešťová vzpomínka

Anotace: ...

Třesou se mi ruce
...

Tam v ulici upitého smutku
v kovových řasách okapů
pod deštníkem
čtoucí v myšlenkách
svého nitra
když stála jsem
s rozvázanou tkaničkou

(sotva by někdo uvěřil)

držela jsem v rukou
kovový atribut
deště
a v rukou ještě hřál
Tvůj dotek

(sotva bys uvěřil)

u zábradlí
s hlasem až hluboko
v břiše
a třesoucíma se rukama

čekala jsem
v dešti na autobusáku

...

abych Tě mohla
aspoň jen na chvíli

spatřit
Autor Jasmin de Paris, 04.11.2009
Přečteno 248x
Tipy 19
Poslední tipující: lexus, B.a.r.b.a.r, Jana M., harmony, enigman, Květka Š., Petbab, Psavec, Zefi, Zpátky, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké ST.

05.11.2009 10:24:00 | harmony

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí