Naděje

Naděje

Anotace: ...

S každou sněhovou vločkou padá k zemi naděje
neviditelná
je tam než dopadne na zem
musíš ji chytit, jinak zmizí

Naděje, která nese méně slz
a více nepatrných úsměvů
překvapí
co jsme nechtěli, do bezedného kapsáře zcizí

Naděje na dosah a přesto ji mnozí nevidí
nechtějí, nevěří, nehledají
přitom bez ní bychom už nebyli
naděje s čistotou ryzí
Autor Koza, 06.11.2009
Přečteno 233x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Pevya, BArBArKO, Holis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi tak, líbí...*:)

02.06.2011 17:55:00 | PIPSQUEAK

Co by do korálku se vešlo naděje,
u srdíčka potěší, zahřeje :)

03.04.2010 17:02:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí