S tebou , bez krídel

S tebou , bez krídel

Anotace: (v dúhovom odraze)

Sbírka: Duša raja (The Soul of Eden)

*

keď s kvapkou na nose
jeseni volám
zbohom

cez dúhové listy
život mi zaspáva
v náruči
zahmlenej

a ja cítim
že krása chladných
podvečerných ciest
viac už nás pohladiť nevie

- Kde si? -

volám do svojho detstva
a v dlaniach snažím sa oživiť
zmrznuté motýle

veď ešte predvčerom
k lietaniu vábil ich
jarne čistý vzduch

zabúdam, a predsa to nestačí
k úsmevu
motýľov viac už nebude

nikdy?
komu zajtra ukradnúť chcem krídla?

z detstva len ozvena
ostala mi
s poslednou dúhovou kvapkou jesene

- Aha, pozri, srnky! -

zavoláš a ja v objatí
ukradnem ti čiernu baretku

- Tak mi tú kvapku teda zotri,
krídla už nebudem potrebovať..

..veď mám teba -

*
Autor lennerka, 07.11.2009
Přečteno 312x
Tipy 18
Poslední tipující: Actafool, enigman, její alter ego, labuť, harmony, Radek.oslov.Šafárik, Psavec, Kars, Petbab, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zahmlenej... :) to je slovo :) pekne :)

10.11.2009 14:56:00 | Tömätäri

a to je naozaj dobré...

09.11.2009 12:49:00 | enigman

každý má rád křídla,ale...

07.11.2009 14:52:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí