Strpí

Strpí

Anotace: Básnička z podzimu 2003

Na jihu Čech začaly výlovy
stmívá se hned po rozednění
tam na Strpí
zmáčení rybáři zatahují sítě
kapři si nemě říkají
neschováš se, neuplaveš.

Bolí tě láska
už pár osmutnělých let
bojíš se jí, bojí se tě
na podzim to cítíš
jak čas nad životem
zatahuje sítě
neschováš se, neuplaveš.
Autor Ondřej Zlámal, 16.11.2009
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: Jana M., Divoženka1, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí