Helter Skelter

Helter Skelter

Anotace: .....

Přede mnou kouří chlápek nějaký
dobrý retko a karafu má plnou
vína
I já mám víno - jen s tím rozdílem
že on je na obraze
zatímco já téměř pod ním

--
Předevčírem jsem se zas doklamora opil
a líbal pravděpodobně jedinou černošku
v naší díře
Strkala mi jazyk do pusy;
proč ne říkám si
měli bysme spolu konzum
a prodávali sardinky
black&white (stylově)
a nějaký ty černošský cetky
co já vím
A naše dítě by vládlo v Siera Leone
a vozilo by domů lvy
a nosorožce
a placky z kukuřičný mouky

--
Pak jsem šel městem sám
(pochopitelně)
nahoru do toho kopce
a žádnej konzum jsem neměl
neměl jsem ani tu černou holku /.../

Jen ta noc byla taková divná
jakoby v koutcích pozvracená
- měla topinky
a
smrděla česnekem
čubka!
A spořitelna svítila
a dlažební kostky třepily
lemy stínů
dole tekla černá krev tohohle
města
Chytal jsem ty ryby
všechny ty rozumy
co nám naservírovali
a přerušovaná čára byla opravdu
přerušovaná
a Allen byl vážně buzík
a jeho Howl divný
No - řekl jsem si
půjdu se vyspat
a vypsat
chacha

A teď tady sedí
ten chlápek přede mnou
a už není předevčírem


(škoda že sedí zády -
rád bych ho políbil


Co ty na to?)




.....
Autor Who cares a lot, 19.11.2009
Přečteno 407x
Tipy 23
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, BArBArKO, Marcella, Stoneman, Romana Šamanka Ladyloba, Lukáš Rymeš, Kapka, labuť, sveřep, Zefi, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má básně jak otevřená konzerva na druhořadý ulici: podezřelý a ostrý... ale ten obsah vždycky stojí za to

29.07.2010 13:45:00 | drsnosrstej kokršpaněl

.. ty ? ... realista ve snech ... ti to píše láskomile

03.12.2009 19:05:00 | Marcella

Tak dík,příteli,
možná v posteli
zas veselit
(se půjde)
a venku popelit
bude se chlápek s retkem
a hory budou svítit...

Jinak ST!

19.11.2009 21:02:00 | Zefi

...když se k tobě odvrací zády,tak s ním nechlaSTej

19.11.2009 20:35:00 | WAYWARD

... že bych ho nepolíbil ...

19.11.2009 20:34:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí