Všechny tóny poskládaný v jednu opulentní ódu na radost

Všechny tóny poskládaný v jednu opulentní ódu na radost

Anotace: ...

(nehnutě seděla, jako socha poslouchala ty tklivý tóny)
Její srdce bylo v tu chvíli v negližé
a celá se svlékala jedním pokynutím hlavou.
Myslet na ty chvíle by bylo sobectví,
stejně jako se dívat rok a půl dopředu
a pouštět si v louži papírový lodičky.
Všechno je zahrabaný v písku,
někde čeká malý dítě s lopatkou v ruce a možná už teď ví,
že jednou na tom místě postaví hrad.

Věříš v boha a chodíš plivat do kostela
(Bůh nemá svoje trvalé bydliště)

Myslím, že se nedávno přistěhoval,
zatím jsme se neoslovili, ale víme o sobě.

Když prší, chodím se dívat do kaluží.
Čekám na papírový lodičky.
Autor Koprtinka, 20.11.2009
Přečteno 283x
Tipy 18
Poslední tipující: vapiti, Romana Šamanka Ladyloba, jedam, Taog, JardaCH, Bíša, Zefi, labuť, bejbyyyy, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný a ze srdce, které ví

22.11.2009 23:09:00 | Taog

... škoda že papírový loďky nikdy nedoplujou do moře ...

22.11.2009 09:44:00 | JardaCH

Moc se mi líbí,ST!

21.11.2009 16:00:00 | Zefi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí