Vánoční čas

Vánoční čas

Anotace: ..

Za okny poletuje sníh,
děti dovádí na saních.
Každý má každého rád,
at už je nepřítel nebo kamarad.
V době vánoc se vše odpouští,
pro kapra se vana napouští.
Všude klid a pohoda,
z rádia zní koleda.
Jak krásný je čas vánoc
má přenádhernou moc.
Plno cukroví a pohádek,
Vánoce jsou přece bez hádek.
Škoda jen že jednou za rok jsou
Anděle si je zas na křídlech odnesou..
Autor Eresiel, 21.11.2009
Přečteno 1348x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, al-pacino, BArBArKO, Jarka, lexus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí