Keď mrzne

Keď mrzne

Anotace: vždy dá sa (z)ohriať

Sbírka: Duša raja (The Soul of Eden)

-
http://www.youtube.com/watch?v=-oi1qPpIkUo&feature=PlayList&p=CAC93AD97F303C26&playnext=1&playnext_from=PL&index=35
3 Doors Down - Here by me
-

*

keď svitá na zimu
uprostred babieho leta
aj dážď sa k snežnému spánku ukladá
a potichu mrzne
srieň k nám všetkým
náhlivo dobýja sa
nám do snov
do myšlienok
objatí

kým tu si

stále má ma aká predstava hriať

keď z orechov už dávno
opadali listy
aj na posledných voňavých pukoch chryzantém
mrzne ranná rosa
vednú farby poludňajších kvetov
na svitaní
po teple cnie sa nám
ľudskom teple
hladiacich dlaní

kým tu si

stále mám dôvod na dennú dávku smiechu

keď postriebrené rána
plné sú hmlových chuchvalcov
aj naše tváre do oparu ľahostajnosti sa halia
a v srdci
každý cit pomaly mrzne
na večnosť sľubované priateľstvo
zovšednieva
krátia sa dni
všetok jas
slnka hrejivého
bledne

ale kým tu si

ja neumrznem

(a verím že ani ty)

*
Autor lennerka, 22.11.2009
Přečteno 312x
Tipy 20
Poslední tipující: Oťas, Actafool, hašlerka, její alter ego, enigman, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Petbab, 4LJFilip, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

živočišně tepelná...

23.11.2009 13:37:00 | enigman

http://www.youtube.com/watch?v=O1YNdck6g38

23.11.2009 12:05:00 | Romana Šamanka Ladyloba

pěkné je IMHO slabé slovo ...

23.11.2009 10:37:00 | Romana Šamanka Ladyloba

pěkné ST.

23.11.2009 06:22:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí