Dnes mám

Dnes mám

Anotace: na tvári úsmev /pesnička aj film, z ktorého je - k zamysleniu, hoci báseň vznikla z iného dôvodu.. :)/

Sbírka: Duša raja (The Soul of Eden)

-
Noa - Beautiful that way
http://www.youtube.com/watch?v=V9Wvwl9NQ5g
-

*

..oveľa viac než včera
nesmiernu chuť
za ruku vietor vziať
až kým nevyblednú hviezdy
a na špičke nosa ti tancovať

mám

pomedzi opadanú jeseň
sa do rána len smiať
slobodu z pavúčich želaní
prstami na nohách zozbierať
a skyť do pramienkov vlasov

mám

náručie plné zamrznutých malín
s vôňou priskorého leta
a na perách túžbu motýľa
čo nikdy sa nenaučil lietať
- dotknúť sa a navždy si blízkosť pamätať

mám

úplne každú myšlienku čistú
vystreté nohy v piesku snov ponorené
a na viečkach rozstrúsené šťastie
bez strachu nebu oproti dlane roztvorené
aby si celý mohol padnúť do ich nehy

že dnes ťa mám
oveľa viac než včera rada
už viem

mám

teba
život
dnes

a za to ďakujem..

*
Autor lennerka, 24.11.2009
Přečteno 303x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, Actafool, Romana Šamanka Ladyloba, enigman, hašlerka, Mbonita, Hloupá Květinka, CORONATION
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen stip...

05.02.2010 15:46:00 | Bíša

Krásná! co víc k ní říct?!

07.01.2010 14:06:00 | Actafool

neviem ako unikla mojej pozornosti, krásná básnička i pesnička :-)

26.11.2009 00:43:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí