Holčičko

Holčičko

Anotace: vzkaz pro ni

Sbírka: Blondýnky radši vanilkovou

Černá hlava, bílé oči
Myšlenky, do kola se točí
Umírají

Přebytek léku
Usínáš venku
Holčičko, najdi svou duši

Najdi tu růži
Co vzkétá ti v duši
Vynoř se ze tmy spánku
Chytni život na tu dálku

Holčičko, neumírej
Bílá růže vzplanula životem
Bílý spánek nahradil temnotem

Ochutnej zpět
Růžin vonný květ
Ochutnej života báj
Vrať se hlavo zpět na ten ráj

Holčičko, zachraň se
Rozežeň mračna
Do kola se točí
Myšlenka značná

Najdi stéblo kruhu
Vymotej se zpět
Načrtni křehkou duhu
Chutnej tvůj svět
Autor Kalypso, 27.11.2009
Přečteno 315x
Tipy 11
Poslední tipující: Mraveneček, susana načeva, Psavec, Bíša, harmony, Churry, Romana Šamanka Ladyloba, punkousek1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Skvěle napsaná.

27.11.2009 22:57:00 | Psavec

Dík za novou sílu... "o)

27.11.2009 19:30:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí