Krásná, krásná...

Krásná, krásná...

Anotace: Jedna z mých aliterací, ráda si hraju se slovy...

Papírová průhledná princezna
potají pláče, plete po pavučině perly.
Přece přišla půlnoc,
pavouk v peripetiích pavučinu potrhal.
Pláče, pěknou píseň pěje, porušuje pravidla.
Půlnoční ptáci přikryjí perleťovými pery,
povalující se porcelánovou panenku právě probuzenou.
Přece pomoc přijde…

Zatmění Země znenadání zrůžoví.
Za závoj zima zalézá,
ze závisti zelená.
Známa zevnitř zrakům.
Zraněných, znetvořených…zimou.
Zadupat, zmiji! Zmizí…

Neplač, nesmutni, nedbej na ni!
Nemusí nutně netvořit…
Na náhodu nevěř, neexistuje.
Na náruč nebeskou naložím nás…
Ne neslušně, nádherně nebesky.
Na nedokonalou nádheru na nás!
Neúprosně nekonečnou…

Tvou tvář trápí tužby.
Tepou, tlučou, tetelí se teplem.
Tuž!

Krásná kráska,
která krásu krájí…

Bláhová bere bodce…

Srdce sval sýpe…
Snění se sype…
Seber se!

Měkce miluj,

Sebe, sebe!

Krásná, krásná!
Autor Gamiani, 30.11.2009
Přečteno 276x
Tipy 5
Poslední tipující: WAYWARD, chroust17, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí