Nejsi jediná... Má falešná... sebestředná...

Nejsi jediná... Má falešná... sebestředná...

Anotace: Občas bys mohla poslouchat, co ti ostatní říkají a aspoň zkusit přestat mluvit jenom o sobě...

Bylas tak sebestředná,
že sis ani nevšimla,
jak sebestředný byl on.

A já už nechtěla snášet tvůj pláč na svém rameni.
Abych věděla,
že další den už zase neexistuju...

S pár falešnými kamarády,
v obětí trpké zrady.
Tak bláhová bych byla dál,
aby mě poznal,
po pár krocích hříšné chůze.

Zkus přestat sténat nad talířem s dušenou zeleninou
a radši vstaň a uvař si pořádnej flák masa.

Nehodlám být ta kámoška,
co je vždycky při tobě.
Abys u mě
unikla zlobě...

Nejsi jediná...
Zkus si to přiznat.

A až se doopravdy budeš topit ve vlastním egoismu,
já... ti nepomůžu...
Autor Holly-EnD, 02.12.2009
Přečteno 361x
Tipy 10
Poslední tipující: Judita, Nussichoco, zelená víla, BArBArKO, enigman, Stinking Lady, Zefi, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrá, pravdivá..

17.12.2009 23:14:00 | zelená víla

Tak pravdivá, až to bolí. taky jsem to zažívala a vím, jaké to je..

02.12.2009 18:20:00 | Stinking Lady

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí