Kdybys měla místo obličeje piču

Kdybys měla místo obličeje piču

Kdybys měla místo obličeje piču
byla bys krásná
ale takhle
kdo se má dívat

Zvracíš tuny slov a nadávek
snažíš se ublížit
myslíš rozkrokem

kdybys měla piču místo obličeje
konečně bys viděla, co se doopravdy děje...
Autor Margaritta Nunwier, 04.12.2009
Přečteno 293x
Tipy 7
Poslední tipující: Okřídlená Lištička, Elisha, Romana Šamanka Ladyloba, CORONATION
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Au.. Vulgární, ale místně ;)))

04.12.2009 21:52:00 | Okřídlená Lištička

Kdyby došlo k takové změně u všech žen,musely by se předělat plynové masky.
Nebo ne?

04.12.2009 20:17:00 | CORONATION

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí