Jediný

Jediný

Anotace: ..

Sbírka: Noci duhové

Přišel jsi měsícem
jak byl by snad
jasnou branou
Nebeské hvězdy se ti
poklonily
všechny vůně světa
jsi strčil do kapsy
s elegancí dbanou
Jas vzešel od jedné k pěti
a mě kolena se podlomily

Jsou snad Lucifer a Gabriel
tvý pokrevní bratři?
Ďábelským šarmem
jsi mé srdce zasáhl
a aniž jsi to věděl
kolem krku jsi mi tím
smyčku utáhl

Ano nemohu dýchat
A ty?
Tak jako světlo stín
provázíš mé myšlenky
dokonce i sny
S tím šarmem ďábla
a výrazem nevinny
s pravdivostí na dně
vína sklenky

Sebedůvěra /byla-li kdy u mě/
dávno vedle tebe zvadla

Tys ten jediný!
Autor Lioness, 07.12.2009
Přečteno 357x
Tipy 16
Poslední tipující: brooklyn, Bíša, Psavec, Petbab, Květka Š., enigman, hašlerka, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, Fenceless, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výkřik z duše.

07.12.2009 12:34:00 | Psavec

výkřičník.. s nekonečnou ozvěnou

07.12.2009 12:26:00 | Petbab

a sakra...že já z toho pekla výš nedoletěl...to je bratránek anděl...

07.12.2009 09:48:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí