Sám s tebou

Sám s tebou

Anotace: vše má konec

Sám s tebou

Vzpomínám si na tu noc
Když držel jsem tě v náručí
A život tě pomalu opouštěl
Naše láska tehdy rozhodla se odejít

Osud ji od nás vyhnal
Smrt z tebe vyhnala život
Přišel čas samoty

Byla to hloupá náhoda
Ale ten osudový zlomek chvíle už vrátil nešel

Ještě jsi dýchala, když jsem tě objímal
Vím, že něco jsi šeptala
A já tě přesvědčoval, že je všechno v pořádku
I když jsem věděl, že tohle je konec

Nechtěl jsem tomu věřit
A ty jsi snad ani nevěděla, co se stalo
A co bude v důsledku toho následovat
Nevěděla jsi to, v to věřím
Měla jsi to vepsané ve tváři

Netušila jsi, že přijde smrt
Byla jsi klidná
Nad věcí
A já se snažil potlačit pláč

Vzpomínám si, jak jsi něco šeptala, ale já tě neslyšel
Pak ti klesla pomalu víčka a já přitiskl tě blíž k sobě
Aby se k tobě smrt nedostala
Aby musela odejít s prázdnou
Nechtěl jsem tě jí vydat

Přesto jsem teď sám
Nic nepomohlo
Zemřela jsi mi
Nechala jsi po sobě bolest

Smrt ti vyrvala dech z plic
Tebe z mé náručí
A kus ze mě si vzala taky
Ta jizva bolí a nehojí se
A nic proti ní nepomáhá

Tak jsem zůstal sám, s tvým tělem v náručí
Autor Jesper, 17.12.2009
Přečteno 238x
Tipy 3
Poslední tipující: dreamer., Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherný... působí na city.

27.02.2010 18:40:00 | dreamer.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí