Múza

Múza

Anotace: O Múzičce pro Múzičku. (Komentáře vítány)

Sbírka: Ztracená v umění

Utekla mi Múza.
Bez rozloučení.
A tak teď nejspíš někde bloudí
sama až do umučení.

Jak jen to mohla udělat?
Bez rozmyslu a náhle se tak vytratit?
Inspirací nepolíbená, co budu dělat,
jak takovou věc může člověk napravit?

Časem se snad zase vrátí,
pokud tedy vůbec žije.
A není ani třeba se ještě ptát,
čí vina by byla za její smrt,
než-li ta moje.

Múzičko….kdepak jsi?

Začarovaná, zmámená...
Tak v souboji mozku se srdcem vězněná.
Ta Múzička moje ztracená…

A dále a stále dokola jen
úkoly lásky vláčená.
Přesvědčená,
o pravdě vyprávíc,
jak vědma neznámá.

Halooo, má inspirace vznešená!
Nosí snad jméno Tim?
Co kdyby se mi už teď někdy vrátila?

Múzo, Múzičko…


A vrátil ses, Time!
Tak snad moje Múza teď
znovu žije!
A tak se můžu zase ztratit v umění.
Autor Philosophic Theory, 18.12.2009
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: Miroslav Možný, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, susana načeva
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je třeba Múzy hýčkat...

18.12.2009 23:22:00 | Bíša

Pozor,chytni packou múzu pevně,ať ti nikam nepláchne neboť píšeš náramně.Srdcem:-)

18.12.2009 23:19:00 | susana načeva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí