JAKO VŽDY

JAKO VŽDY

Anotace: bývá to tak...

JAKO VŽDY
si udělám do svýho hrnku přemíru mátovýho čaje,
a JAKO VŽDY si ho doleju studenou vodou
*jsem zřejmě tuze netrpělivá*

sedím tady.
JAKO VŽDY.
a přemýšlím, co bude dál?
sleduješ mě z tama? dáváš na mě pozor?
otázky, co si stále pokládám
a
JAKO VŽDY bez odpovědi.

Zpověď mého JÁ se opět nekoná,
a já,
se JAKO VŽDY
*snad i kvůli sobě*
ze všech sil snažím zahnat (ne)všední chmury
a být opět všedně "svá"
Autor zAbUsH, 19.12.2009
Přečteno 383x
Tipy 25
Poslední tipující: maliska, Robin Marnolli, Rootness, Jeněcovevzduchukrásného, tato22, Maryje..., Helena Lovecká, Sladkalu, Denael, Dygi, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zabuš na mě,
a buď všedně svá,
to více ladné,
než být nestálá.
:-)

05.12.2012 19:43:53 | Robin Marnolli

zajímavá

27.01.2011 22:13:00 | Helena Lovecká

Jako vždy stát a ptát se,
jako pírko padat a smát se,
jako kapka stékat z nebe
a snad najít i kousek sebe
v odraze u zrcadla...
ST

10.11.2010 18:42:00 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí