Srdce, stůj při mně...

Srdce, stůj při mně...

Anotace: (28.12.2009)

Vykřičet do celého světa
že ráda Tě mám
ráda bych
ale neznám Tvé city

Musím sebrat odvahu
na to, být znovu zklamána
ale kdybych to neudělala
budu si to ještě dlouho vyčítat

Silvestr nebude náš
každý budem jinde
ale až Tě příště uvidím
musím něco udělat
musím bojovat
po boku mého srdce
proti těm ďáblíkům ve mně
co mi říkají NE

Srdce, nezraď mě,
stůj při mně...
Autor B.a.r.b.a.r, 28.12.2009
Přečteno 241x
Tipy 9
Poslední tipující: Bíša, pamp_elka, Psavec, kucky, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, drsnosrstej kokršpaněl, J's ..
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí