Hvězdy a Japonsko

Hvězdy a Japonsko

Anotace: Based On A True Story.

Hvězdy a Japonsko
"Některý slova jsou posvátný a některý sny budoucností, Tvojí možností."
Stoupal jsem spirálama archetypálním symbolem směrem vzhůru a bylo to jako bych scházel do pekel.
Za závěsy, možná za víčky, se probouzely lidský příšery, příšery v sobě.
Japonsko nemá Měsíc ani Slunce, září tu jen hvězdy.
A jak páš popsat obraz, nějakou vizi?
To je ta dívka, snědá a vonící, ztracená v extatickém tanci.
Má nahá prsa a husté černé hadí vlasy.
A pak už nesvítily ani hvězdy, jen nebe a mraky se převalovaly.
Zůstaly jen další obrazy -
tři nahá svíjející se těla v bolestné křeči extáze - doteky a polibky a orální sex,
nějakej Zabitec ležící na zemi co vstane z mrtvých a dva hrdinové doby se zbraněmi uprostřed země vycházejícího Slunce.
Autor Marek Lučin, 13.01.2010
Přečteno 216x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí