Duše

Duše

DUŠE

Duše, která naříká,
v lásce které se neříká.
City svoje nepoví,
a o smutku se nedozví.


Slza jako slaná voda,
tiše padá z oka.
Hořkost žalu tvého,
bolí u srdce mého.

Chybí mi vůně tvého těla,
takhle jsem to nikdy nechtěla.
Je to vážně síla,
vzpomínka, co po tobě zbyla....
Autor anděl s černou duší, 15.01.2010
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí