Tajemství ukrývající semínko života..

Tajemství ukrývající semínko života..

Anotace: ..přijde..škrtne..rozsvítí..a Ty..hoříš..

Rozmluvená věta,
stavila se na panáka..asi
Klasicky přijetelná norma
zastavila své časy
v hodinkách, co nosí
Slunce v srdci

Klapoty v průchodu
mezi láskou a otázkou..
zda-li hrají teď tatvy
mi do noty..
Malé kamínky odpadaly
bez dechu, a v pokroku zpět
ke kořenům bytí..

Není důvod čekat ani následovat
otázku zda strach už je pryč
Zda schoval moje prsty
od marmelády do kapsy
Chuť vyber si..
slunečně oranžovou..
Ochutnáš z prstu mého?
Nebo jen tak..
Ten vlak míří do stanice
Tvého srdce..
beze slov povyprávět
tajemství..
o rozkvetlém kvítí
Autor toulavá naděje, 16.01.2010
Přečteno 349x
Tipy 15
Poslední tipující: Impresse, Holis, labuť, zelená víla, hašlerka, Mbonita, Bíša, Giginka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám vlak do stanice touha
ceSTa nádherná a dlouhá
přes lány zlatých klasů
a na konečné potkáš lásku.

17.01.2010 11:13:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí