Povzdech

Povzdech

Anotace: Opravdu se jedná o jakýsi povzdech, který světlo světa spatřil na podzim minulého roku...

Povzdech

Jak zbytečné teď zdá se snění
že se všechno náhle změní
kéž vhnal by slunce světla jas
té čerstvé krve do žil zas

A pochmurným vše zdá se býti
když uvadá tak čerstvé kvítí
proč nepoddá se život smělý
tomu co jsme vždycky chtěli
Autor Uhel pohledu, 18.01.2010
Přečteno 220x
Tipy 3
Poslední tipující: zrnkapei, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí