..

..

Ať si bůh,koza nebo snob,
v srdci já mám pevný bod.

V srdci já sílu mám,
vztek v sobě si já uhlídám.

Uhlídám sebe,uhlídám tebe,
ale neuhlídám rozbouřené nebe.

Venku ten bílý sníh ničí oči mé,
raději vidim louky rozkvetlé..
Autor zajicek.vjamce, 21.01.2010
Přečteno 226x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, 4LJFilip
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak zatím zůstaň v jamce, zajíčku. Ale neboj, jaro přijde a louky rozkvetou.

21.01.2010 16:04:00 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí