S ľahkosťou

S ľahkosťou

*

Vymysli ako po oblakoch kráčať
A ukáž mi cestu, čo v závejoch nekončí
Do trávy nakresli hviezdnu mapu
A potom prezraď rose svoje tajné sny

Lúčmi večerného slnka ohrej si skrehnuté dlane
V mrazivej kráse snehu utop minulosti žiaľ
Na rukách zdvihni ma až k priesvitnej dúhe
Dostal si dôvod ku šťastiu - tak sa usmievaj

Lebo viac nie je nutné mať
Keď v dlaniach bliká ti k žitiu chuť
S ľahkosťou krídel motýlich
Vieš dnes aj vietor dobehnúť

Stále mi neveríš?
Blázonko, tak to skús.

*
Autor lennerka, 31.01.2010
Přečteno 273x
Tipy 16
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Holis, Actafool, enigman, Psavec, Bíša, její alter ego, Hazentla, Mbonita, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

s lehkostí napsané

02.02.2010 17:56:00 | Radek.oslov.Šafárik

slovenština v tvém podání zní fakt nádherně! ST

01.02.2010 15:32:00 | Actafool

verí...

01.02.2010 00:20:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí