mám to život:(

mám to život:(

Anotace: je to ocloveku co nemel moc stesti

Jednou si tak kráčím,temnou ulicí
za rohem mě praštil,někdo palicí
bolestí se svíjím,k zemi padám hned
v paměti mi zůstal jen jeho pohled

V dáli vidím světla bílé dodavky
na střeše ji bliká maják,zvoní houkačky
udělal jsem něco špatně snad?
že mě tady nikdo nemá rád?

moje žena láskou ke mě oplývá
otočím se jen a už se objímá
děti ty me nesnášej,protože jsem srab
že prej všechno odnášej,že doma nejsem chlap

proč to byly světla sanitky se blížící
proč to nebyl tunel za ním světlo zářící

kdyby si mě k sobě zavolal
asi bych tomu neodolal

až se vyléčím,všechno napravím
děti vás mám rád
dokážu vám,že jsem chlap!!!
Autor tcbtp, 05.02.2010
Přečteno 272x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, hypertenze
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

držím palce, ať se to podarí :-)

05.02.2010 17:26:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí