Výkřik Osudu

Výkřik Osudu

Anotace: ...

Výkřik.
Jako špička, ostří nože
nařízl ticho
a po kapkách
slzu po slze se dral
proud strachu,
ztuhlých čelistí.

Černý kříž,
na stopkách
vytřeštných očí
a zatočil se svět.

Okamžik, ticho.
A smrt byla kořistí.

V tu chvíli
a za milion věků.
Pár vytřeštěných očí
díval se nehnutě
a za ním
jen tiše zašustily
osudu bílé perutě.
Autor Badya, 05.02.2010
Přečteno 323x
Tipy 5
Poslední tipující: Elza511, ziriant, Shnecek
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

konec je real, ale podle toho jak to pochopis..

06.02.2010 15:49:00 | Badya

Úžasný!!...tento pocit znám...ST*

06.02.2010 15:04:00 | Elza511

wou,wou,wou, to je šrumec.!ST!
Hej bado, co ten konec? To je real?

06.02.2010 01:38:00 | Shnecek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí