Tulačka

Tulačka

Anotace: ...možná to tak cítím, možná ne...aneb když je rozum v koncích

Že řekla jsem, že mám tě ráda?
A teď lhostejně ukazuju ti záda?
Že chladně tvé laskání přijímám
a nějak nerada tě líbám?
Že odvracím se pryč
a lásce říkám kýč?

Asi omrzela mě ta přetvářka
a nechci už být lhářka.
Radši řeknu ti to do očí,
že můj svět se kolem tebe netočí.
Jsem krutá, já vím,
ale touhu jen tak nezastavím.

Žít svobodná toužím,
s tebou se jen životem ploužím.
Je mi líto miláčku,
ale našel sis tulačku
Autor LeeF, 16.02.2010
Přečteno 309x
Tipy 11
Poslední tipující: James Libustka, F.i.L, Gabrielle, Emma Kulíková, losscar, ilona, Tezia Raven
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neboj se upřímnosti, má vysokou hodnotu! líbí

26.04.2010 17:22:00 | losscar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí