Máš rád

Máš rád

Anotace: Áno, máš.

Sbírka: Duša raja (The Soul of Eden)

*

Máš rád,
keď z výšky do očí ti padá
vzdialené svetlo hviezd
A môžeš mi o nich šepkať
pri hrnčeku prisilnej kávy
- ani dnes necheme ísť spať

..nočné prechádzky

..denné objatia

Máš rád,
na svojej tvári môj úsmev
s úprimnosťou v očiach
Keď môžeš ma ukryť v perinách
pri sebe, v bezpečí zhasnutej lampy
- a spievať mi do vlasov

..krásne piesne so smutným textom

..šťastné pohľady bez slov

Máš rád,
slobodu, večnosť a nehu
spoločné nejednotvárne dni
Keď môžem ti líca hriať v dlaniach
a v snoch ukázať všetky tajné vášne

Tak ako to máš rád.

*
Autor lennerka, 16.02.2010
Přečteno 362x
Tipy 22
Poslední tipující: maliska, ilona, Elisha, Actafool, jarmil, hašlerka, Churry, Psavec, Bíša, Hazentla, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mít to, co toho druhého dělá šťastným je dar.

20.02.2010 08:44:00 | Elisha

moc hezké ST.

18.02.2010 12:40:00 | Acham

tleskám..

18.02.2010 12:25:00 | Actafool

st!

17.02.2010 21:15:00 | hašlerka

Krásné milostné verše!

17.02.2010 13:02:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí