bez názvu

bez názvu

Anotace: neni..

Už jako malý jsem si přál,
spousty věcí jsem se bál.
Teď je vše jinak, tak jako vždy
kdy přišla ta doba, tak řekni kdy?

Nikdo to nikdy neřekne přesně
ať cítím se skvěle a nebo děsně.
Ať staniž se prostě, co má se stát,
nikdo z nás není stále mlád..

Čas běží a pokračuje dál,
už není čeho bych se bál.
Sic není čeho ale je proč,
jak zvíře si tuto dobu ochoč.

Když ne tak ti nadělá trampoty
jak dřív budeš pro ni chodit do roboty.
Poznáš to až budeš robotit v neděli
zjistíš že už jsi úplně v prdeli..

Může tě z toho vytáhnout láska
bude to tvého srdce kráska.
Jedině dobře když to hned pochopíš
svůj osud do rukou pevně uchopíš.
Budeš mít budoucno na lopatě
a když se zadaří tak válet se ve vatě..
Autor Ába, 23.02.2010
Přečteno 238x
Tipy 4
Poslední tipující: JohnyD., Romana Šamanka Ladyloba, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtěl jsem psát, ale není vlastně proč.

24.02.2010 00:29:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí