Již bez naděje...

Již bez naděje...

Anotace: (5.3.2010) ... opět zklamána životem?

dnes dýchám
již bez naděje
jsem zas sama
ve svých snech
protože Ty
(můj "vyvolený")
jsi zadaný
a šťastný (?)

nu což
jsi-li šťastný
buď

já se budu chvíli utápět
v sobě samé
avšak brzy si zase najdu
jinou "oběť"

NO STRESS
DON'T WORRY
a hlavně
BE HAPPY !
Good night
my Darling :-*
Autor B.a.r.b.a.r, 05.03.2010
Přečteno 234x
Tipy 7
Poslední tipující: Pythonissa__, Bíša, kucky, CULIKATÁ, Zpátky
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí