Pro dobrotu na žebrotu

Pro dobrotu na žebrotu

Anotace: // možná to není nespravedlnost, možná je to jen o životní logice a schopnosti věřit v sebe sama

ŽENA Č.1

Nemysli si můj milý,
snad jistou že mě můžeš mít
Nechytneš mě do sítě,
nebudu jak kočka přít!

Nemysli si můj milý,
že tě nějak potřebuju
Dělám co chci, volná jsem
ze života se raduju

MUŽ

"Ó broučku ty moje sluníčko
hodná křehká víléčko
Jen pro sebe já chci tě mít
nikdy tě neopustit!"

ŽENA Č.2

Lásko
Až přijdeš z pivečka
V troubě si vem večeři
Doufam že ti bude chutnat
Jak hodnýho mám miláčka
mi nikdo ani nevěří!

Jsem na procházce s kočárem
a vrátím se cobydup
Celý den sem uklízela
Snad si s tebou spravím chuť
Jo a zlatíčko
miluju tě!!

MUŽ

"Hm
No tak jsem se trochu zpozdil
a přišel až ráno!
No sorry tak to nádobí jsem neumyl
už prostě takovej jsem no!
Moje tlustá náno"
Autor Thesssinka, 18.03.2010
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: 4LJFilip, ilona, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí